Om oss

Viking of Norway AS vil nå satse på ferdigstrikk med egen genser og ullundertøy kolleksjon. Dere finner oss på nettsiden: www.vikingofnorway.no, en helt ny nettside som ble lansert 18. november 2022.

Viking of Norway ble stiftet av Ivar A. Ullebust 19. oktober 2005. Selskapet er i dag mest kjent under merkevaren Viking Garn. Ivar har lang erfaring innen garnproduksjon. Siden 1972 og frem til i dag, har han vært en av de ledende skikkelsene i tekoindustrien, og var i en årrekke Daglig Leder på Gjestal Spinneri. Hans spisskompetanse innen ullfremstilling/produksjon er unik og anerkjent både nasjonalt og utover landegrensene i tekobransjen.

Viking of Norway AS har nesten siden starten, vært lokal samarbeidspartner for Team Ingebrigtsen. Vi er stolte over å samarbeide med så flotte ambassadører og profiler. I tillegg til brødrene Henrik, Filip og Jakob Ingebrigtsen, har vi også med oss den talentfulle friidrettsutøveren Amalie Iuel og influenser Elisabeth Asserson med på laget. Dette dreamteamet viser frem plaggene til vår nye kolleksjon. En kolleksjon som er funksjonelle til alle årstider og aktiviteter.

I Ullgenserkolleksjonen vår finner du klassiske design som Villmarks genseren, Springeren, Setesdal, Islenderen og Snø. Alle i 100% merinoull. Ull er en helt overlegen naturfiber, som bærekraft, ytelse og bruk.

I Superundertøy finner du de tøffe designene kalt Snø og Springeren. De er produsert i 50 % merinoull og 50 % bambus, en blanding laget for å holde deg varm når det er kaldt, og avkjølt i varmen – det ultimate superundertøyet som kan brukes hele året, til alle aktiviteter.

Viking of Norway og Viking Garns administrasjon holder til i Oltedal, i historiske Svanedal Ullvarefabrikk reist i 1908. Viking of Norway og Viking Garn har eget Fabrikkutsalg på Lafthuset i Oltedal og butikk på Norwegian Outlet i Ålgård.

Team Ingebrigtsen er en treningsgruppe bestående av Jakob, Henrik og Filip Ingebrigtsen.

Team Ingebrigtsen er norske friidrettsutøvere som representerer Sandnes Idrettslag. De har også en egen TV-serie på NRK, Team Ingebrigtsen.